Reach

ייצור העתיד

ביום שני, חברת Kaeser Kompressoren נתנה את יריית הפתיחה לבניית שני אולמות ייצור חדשניים. בסיום הבניה, על פני יתר מ- 20,000 מטר ריבוע יעסקו בייצור מדחסים.

Coburg – Kaeser Kompressoren, המומחה באוויר דחוס מראה כבר שנים גידול בריא ויציב. על כן, הוא חייב להגדיל את פסי הייצור שלו.

שני אולמות הייצור החדשים יתנו מענה לייצור חכם וגמיש ובהיקף רחב יותר. המבנים החדשים יתנו קורת גג לייצור מדחסים בורגיים - חוד החנית ובלב הפעילות של החברה.

"אנו מאפשרים לעצמנו, בזכות ההשקעה, את היכולת להמשיך בצמיחה . עם העניים אל דור 4.0 בתעשייה, ייצור המדחסים יהיה מחובר ברשת ללוגיסטיקה הפנימית וגם חיצונית וכן לניהול המכירות . המטרה היא לייצר מוצרים חדשניים, באיכות גבוהה מאוד עם ייצור אופטימלי ומועדי אספקה מאוד קצרים. כאשר אנו בונים כאן את אולמות הייצור החדשניים, אנו גם מחזקים את נאמנותנו לעיר. " כך הכריז Thomas Kaeser יושב ראש מועצת המנהלים.

אולמות הייצור נבנים במקביל ל- Staatsstraße, בין מעגל התנועה הישן לבין מעגל התנועה החדש. בניין ובו הלוגיסטיקה יחבר בין שני האולמות. גשר , הבנוי מאחור יאפשר את המעבר האוטומטי של המדחסים המוכנים אל מרכז חלוקה אולטרה מודרני.

סיום הבנייה מתוכנן ל יוני 2016. משתמשים במדחסים בכל ענפי התעשייה, כמו הבנייה המכנית, תעשיית הרכב, הפארמה, הכימיה , תעשיית העץ והריהוט, הכרייה והבניין, אבל גם בענף המדגה, תחנות לטיהור שפכים והשינוע של חומרים אבקתיים. האוויר הדחוס נחוץ גם בבתי חולים וברפואת השניים.

Spatenstich

מכת את החפירה הראשונה עבור שני אולמות ייצור חדשניים אצל Kaeser Kompressoren (משמאל לימין):

Bernhard Brand (Rotary Screw Production Centre), Dr. Birgit Weber (second Mayor of Coburg), Thomas Kaeser, Tina-Maria Vlantoussi-Kaeser, Lord Mayor Norbert Tessmer, Dirk Eichhorn-Mödel (Kaeser construction company), Friedrich Herdan (President of Coburg's Chamber of Commerce and Industry)

KAESER Toolbox