הצטרפו לרשת Kaeser

רשת העתיד, מהירות וביטחון! הרשת Sigma Network Ethernet החזקה, שפותחה על ידי Kaeser מציעה בקרה אופטימלית וניהול יעיל של תחנת האוויר הדחוס. בנוסף, היא מנצלת את כל היתרונות שיש לתעשיית דור 4.0 להציע.

היישומים בתעשייה מעמידים דרישות מיוחדות בשטח תקשורת - בין היתר תקשורת מכונה/מכונה - שהיא התשתית של תעשיית דור 4.0. הטכנולוגיה חייבת להיות עמידה לאורך זמן וניתנת לניהול באתר עצמו. בנוסף, עליה לתקשר ברמה גלובלית כדי להעביר במהירות נתונים רבים תוך אבטחת מידע מוחלטת. עליה גם , בזמן אמת להוכיח את יכולותיה כנדרש בתהליך. Sigma Network של Kaeser ממלאה את כל התנאים ומציעה יתרונות נוספים.

אבטחת מידע

הרשת Sigma Network המבוססת על טכנולוגיה הבטוחה Ethernet, היא הרשת המקומית שבלב ליבה של התחנה. היא מאפשרת אינטגרציה של כל מרכיבי התחנה ברמה האופטימלית. בשונה מפתרונות אחרים נפוצים כמו Profibus, CAN או טכנולוגיות זהות אחרות שהן יחסית אטיות (max. 12 Mbit/s), רשת זו מהירה מאוד עם מהירות העברה של 100 Mbit/s. העברת המידע ברשת Sigma Network מתבצעת על בסיס הפרוטוקול TCP/IP המוכר והידוע.

Sigma Network משתמש בכתובות MAC השייכות ל‑Kaeser והיא יוצרת מקטע סגור ומאובטח התואם את ההמלצות עבור מערכות בקרה תעשייתיות. קשר מוגדר מאפשר החלפת המידע עם שותפים חיצוניים בדרך בטוחה.

הבסיס לחיזוי תחזוקה

Sigma Network עובדת בהרמוניה מושלמת עם מערכת הבקרה המרכזית Sigma Air Manager 4.0. הם יוצרים יחד תשתית ההופכת את הנתונים לזמינים עבור צרכים עתידיים, כמו חיזוי תחזוקה או ניהול האנרגיה. התוצאה היא הפחתה בעלויות ושיפור בזמינות ובאמינות ההפעלה. אם המשתמש רוצה בכך, ניתן להעביר את הנתונים התפעוליים של תחנת האוויר הדחוס ל‑Kaeser Data Centre דרך חיבור פס רחב. המומחים של Kaeser יכולים לבצע אבחון מרחוק ולאפשר תחזוקה חזויה ומכוונת דרישה. אודות מכלול השירותים, המשתמש נהנה מביטחון גדול באספקת האוויר,  וגם מעלויות נמוכות לאורך כל חיי המוצר. המומחים של Kaeser יודעים איך להתאים את מאפייני האנרגיה של התחנה על פי הנדרש כך שהיא תפעל תמיד באותה נקודה אופטימלית של רמת צריכה.

התאמה

כמובן, הרשתות Kaeser Profibus הקיימות, יכולות להשתלב עםSigma Network.

SAM 4.0Sigma Network: הרשת החזקה Kaeser Sigma Network מאפשרת בקרה אופטימלית וניהול יעיל של תחנת האוויר הדחוס . היא מספקת את היתרונות שתעשיית דור 4.0 יכולה להציע.

SAM 2 - Network