יעילות יוצאת דופן: מפוחים EBS ו FBS

מאוד שקטים וחסכוניים בצריכת האנרגיה, המפוחים הבורגיים עבור הלחץ הנמוך קיימים עכשיו בשני גדלים. בנוסף, מערכת הבקרה המשולבת Sigma Control 2 מבטיחה הפעלה רציפה ואופטימלית וכן אוויר דחוס באספקה זמינה ואיכותית. המערכת מכוונת משימות התואמות את התעשייה של דור 4.0.

המפוח מדגם EBS מספק 10 ועד 38 m³/min עבור לחץ דיפרנציאלי של 1.1 bar , בזמן ש"האח הגדול שלו", המפוח הבורגי החדש FBS, נותן מענה מושלם ליישומים הדורשים ספיקת אוויר דחוס עד 67 m³/min.

עם המפוחים הבורגיים החדשים EBS ו FBS, חברת Kaeser העתיקה לשטח הלחצים הנמוכים את הצלחתה של אותה הטכנולוגיה שתחום המדחסים הבורגיים. היא מוכיחה שניתן לחסוך בהוצאות עם יותר אוויר דחוס ופחות אנרגיה. המפוחים הבורגיים החדשים מבית Kaeser, הם ב- 35% יותר יעילים ממפוחי הבוכנה הקונבנציונליים. הם גם עולים על המפוחים הבורגיים ומפוחי הטורבו שבשוק בגלל יתרונותיהם הבולטים בחיסכון באנרגיה. בל נשכח, המוטו של חברת Kaeser "יותר אוויר, יותר חיסכון" אינו חל רק על המדחסים, אלא על כל מוצרי החברה.

אין ציפוי על הרוטור כך שלאורך שנים רבות נשמרת אותה רמה של יעילות בביצועים. צריכת האנרגיה הכוללת וספיקת האוויר תואמים במדויק את הביצועי המכונה בהפעלתה (במסגרת הטולרנס השמרני של תקנה ISO 1217, מדידות מאושרות על ידי TÜV-Süd). השקיפות מוחלטת כך שמובטח החיסכון שתוכנן בעת ההשקעה.

בקרה מתמדת עבור כיצועים אופטימליים

מערכת הבקרה המשולבת Sigma Control 2 מציעה מצבי בקרה מקיפים ובאמצעותה ניתן לחבר כל מכונה לרשתות תקשורת.

מעבר לכך, תחנת המפוחים השלמה מנוהלת על ידי מערכת הבקרה המרכזית Sigma Air Manager עם  תוכנה מיוחדת עבור המפוחים. מערכת SAM דואגת לתפוקה המוגברת, לחיסכון באנרגיה והיא מאפשרת חיבור לרשת שמהווה יתרון מרכזי בתעשיית דור 4.0. שטחים כמו תעשיית המזון והשיכר, הרוקחות, הכימיה, תעשיית הניר, הטקסטיל וגם הבנייה והתעשייה הכללית נהנים מהטכנולוגיה החדשנית של המפוחים הבורגיים.

אמינות ועמידות לאורך זמן

המפוחים הבורגיים מתוצרת גרמניה נהנים מהאיכות הידועה והמאפיינת את כל מוצרי Kaeser. במפוחים הבורגיים החדשים קיימת מערכת קירור פנימית, על כן שני הרכיבים הצורכים אנרגיה רבה: משאבת השמן ומצנן השמן, הם עכשיו מיותרים לחלוטין. בנוסף, אטימות המערכת בולטת ביעילותה, יתרון הנשמר לאורך זמן ומבטל את הצורך במשאבת ווקום. מכיוון שאין צורך בציוד נלווה וסיכה בהזרמת שמן, עמידותם ואמינותם של אותן המכונות רק גדלה. אוויר הקירור ואוויר תהליכי/פרוסס מוזרמים בנפרד מחוץ למארז המכונה כדי להשיג קירור אופטימלי ותפוקה מוגברת. המשמעות היא זרימת מסת האוויר גדולה יותר בצריכה זהה. ההתקנה של המפוחים קלה. הם מתוכננים להפעלה רציפה ואמינה. הם מאוד עמידים לפעול לאורך זמן. לבסוף, המיקום החכם של כל החלקים מאפשר התקנה בסמוך לקיר, או אחד ליד השני וטיפולי התחזוקה מתבצעים בקלי קלות.

FBSFBS: המפוחים החדשניים EBS ו FBS מבית Kaeser מספקים אוויר דחוס איכותי ביעילות ובאמינות בטווח הלחץ הנמוך.

FBS