Reach

מייבש קירור חדש עם טכנולוגיה חדשנית של אחסון מסה תרמית

התקדמות ענקית ביכולת האחסון

בשביל מייבש קירור בטווח הביצוע שלו, המייבש החדש Secotec TF מבית Kaeser מייבש את האוויר באמינות גבוהה. הוא קומפקטי ויעיל במיוחד. בזכות מערכת אחסון מסה תרמית חדשנית וצריכת אנרגיה נמוכה, המייבש החדש Secotec TF פורץ את גבולות הידוע עד עכשיו בכל הנוגע לביצועים של מייבשי הקירור.

הטיפול האמין והיעיל באוויר דחוס הוא חלק מהותי כאשר מדובר באספקת אוויר דחוס חסכוני. הדור השני של מייבשי הקירור Secotec מבית Kaeser מרשימים ביכולתם לחסוך אנרגיה. הם תוספים חצי מהמקום מקודמיהם מהדור הראשון. הם קלים יותר, צורכים פחות אנרגיה ומפלי לחץ נמוכים יותר.

המייבשים עם אחסון המסה התרמית זמינים עכשיו בספיקה של עד 34 m³/min. סך כל הדגמים מכסים טווח ספיקה מ- 17 ועד 34 m³/min. הכל התאפשר אודות מערכת אחסון מסה תרמית חדשנית הכוללת פאזה של שינוי מצב צבירה (PCM). היא מאפשרת שמירה על מסה תרמית גבוהה ב- 98% יותר מכל אמצעי האגירה הרגילים. האנרגיה התרמית מאוחסנת לפי מחזורי PCM העוברים ממצב מוצק ומצב נוזל. המייבשים החדשנים מהסדרה Secotec TF קומפקטיים במיוחד בהשוואה לדגמים קונבנציונליים עם קיבולת אחסון מסה תרמית זהה. הם ב- 46% קטנים יותר, וכ- 60% קלים יותר ממייבשי קירור עם אחסון מסה תרמית אחרים.. אין פשוט יותר מאשר למצוא מקום עבורם ולהתקין אותם. המאפיינים הייחודים האלה מאפשרים התקנה צמוד לקיר.

מייבשי הקירור מצוידים במערכת הבקרה Sigma Control Smart אשר מפקחת על תהליך האחסון של המסה התרמי. המערכת כוללת גם זיכרון להודעות על תקלה וזיכרון עבור מועדי טיפולי התחזוקה וכן, אפשרות להפעלה/כיבוי מרחוק.

התכנון הקומפקטי מאפשר הפחתה של מפלי לחץ עד 0.15 bar. בדגמים קונבנציונליים, מפלי הלחץ יכולים להגיע ל -0.20 bar ואף יותר. המייבש Secotec TF בולט בצריכת אנרגיה נמוכה. מערכת זו שתוכננה היטב, כדי לייבש מטר קוב אוויר דחוס, צורכת בדקה 87 Watts פחות. ביחס לצריכה ממוצעת של 200 ועד 250 Watts עבור דגמים רגילים, המייבש החדש מיציג התקדמות משמעותית בפיתוח מייבשי הקירור. העיצוב החדש תוכנן כדי לאפשר טיפולי תחזוקה בקלות ובמהירות המייבש החדש Secotec TF מציע אפשרויות נוספות רבות: למשל האפשרות לחיבור מערכות דחיסת אוויר בהתקנה צדדית וגם האפשרות של מדידת נקודת טל בלחץ.

עכשיו, הדגמים החדשים TF קיימים עם אפשרויות לקירור האוויר.

Secotecהמייבש החדש Secotec TF עבור נפחי אוויר גדולים עם חיסכון באנרגיה מרשים ביותר. עכשיו, מייבשי קירור קומפקטיים עם אחסון מסה תרמית, זמינים בפעם הראשונה עם בקרת טעינה חלקית יעילה.

Secotec-TF-251-047-m

Secotec-TF-251-052-m