מייבשי קירור חדשים Kryosec

אמינים וקומפקטיים

מייבשי הקירור החדשים מהסדרה Kryosec בולטים באיכותם. הם מבטיחים אספקת אוויר דחוס יבש באמינות מוחלטת עד לטמפרטורה סביבתית של50+ מעלות.

המייבשים החדשים מהסדרה Kryosec מבית Kaeser  מ ייבשים את האוויר הדחוס הלח בספיקה של 0.35 ועד 2.2m³/min  , במינימום הפסד לחץ דיפרנציאלי. הם תוכננו כדי לייבש את האוויר תוך אמינות מוחלטת גם בתנאי הפעלה קשים. התוצאות המרשימות מתאפשרות אודות מחלף החום ומשטחי הקירור בעלי מידות נדיבות וגם בזכות זרימת אוויר הקירור המוגדרת בדיוק רב. מרכיבים אלה בשילוב עם קלות ביצוע טיפולי התחזוקה מבטיחים הפעלה מאוד יעילה.

כל הדגמים עומדים בדרישות תקנות הבטיחות (EN 60204-1). הם מצוידים במתג כיבוי/הפעלה הניתן לנעילה ומשמש כמתקן ניתוק משולב. איכות החומרים הגבוהה, העיצוב הקומפקטי והאמינות המוחלטת מספקים את המענה הטוב ביותר בתחנה ייצור מקומית הכוללת גם טיפול באוויר עם דרישות מחמירות כלפי איכות האוויר הדחוס. בנוסף, הצורך במרחב התקנה מינימלי והאפשרות להתקנה על קיר, הופכים את מייבשי הקירור מהסדרה Kryosec למענה הנדרש בצרכים מאוד מגוונים.

Kryosecקומפקטי, אמין ובעל ביצועים גבוהים, המייבש החדש מהסדרה Kryosec מספק אוויר דחוס יבש במהימנות ואיכות גבוהה גם בתנאי הפעלה קשים ביותר.

Kryosec