Mobilair 57 Utility הדור הבא אספקת אוויר דחוס בגמישות מקסימלית

המדחס הנייח M57 Utility לאתרי בניה, קומפקטי, נוח וחסכני: הגרסה החדשה בעיצוב חדש המקנה לו יתרונות נוספים.

בדגם החדש נשמרו מספר מאפיינים: הקומפקטיות (החשובה להתקנה על משאית), פליטת הגזים כלפי מעלה והעיצוב המוקפד. הדגם מתוכנן לטווח טמפרטורה שבין 10°C- ל-50°C+ . בטמפרטורות סביבתיות נמוכות יותר, המדחס M57 Utility זמין עם חימום מקדים של מי קירור המנוע.

בנוסף לדגם של 7bar וספיקה של 5,4m³/min המוכר היטב באתרי הבנייה, Kaeser מציע עכשיו דגם עם ספיקה של 4,7m³/min ולחץ מקסימלי של 10bar, למשל עבור התזת חול.

הבקר החכם Sigma Control Smart כלול במערכת.הוא מאפשר להוריד את הלחץ ל-5bar עם דיוק של 0.1. הגדרת לחץ נכונה תמנע את השחיקה המוקדמת של המקדחים. הם פועלים בצורה אופטימלית בלחץ של 5bar. התצוגה הצבעונית של הבקר מציגה את כל הפרמטרים של ההפעלה. היא מתריעה על תקלות ועל טיפולי התחזוקה שיש לבצע. המדחס מתחיל לעבוד עם לחיצה על הכפתור.

תחזוקה פשוטה

המדחס הקומפקטי M57 Utility מציע תחזוקה פשוטה שאופניינית לכל הדגמים של הסדרה Mobilair. הגישה לכל החלקים קלה מצד הפלטפורמה לאחר שהוסרו הפאנלים. מילוי הסולר מתבצע מהחזית. מבלי להרים את המדחס, קל לנקז החוצה את כל נוזלי המדחס דרך החיבורים המיועדים לניקוז.

נקודות נוספות לציון: כל שסתומי יציאת האוויר ממוקמים למטה ולוח הפיקוד מוגן בכיסוי מתכת. הגישה לכל החלקים נוחה כאשר המכונה עומדת על פלטפורמה של משאית. השילוב האופציונלי של הבקרה Anti-Frost (פטנט) עם משמנת הכלים, מגן על הכלים מפני קיפאון וקורוזיה. ניתן להוסיף ל-M57 Utility מצנן אוויר אחרון להשגת איכות אוויר דחוס יותר גבוהה.

יחידת הדחיסה Kaeser עם SIGMA profile מופעלת בהפעלה ישירה על ידי המנוע דיזל Kubota ללא הפסדי העברה. מיכל הסולר המשולב מבטיח הפעלה רציפה של יותר מ- 10 שעות.

Mobilair M57הבחירה הטובה ביותר: מדחס M57 Utility של Kaeser לאתרי בנייה, מותקן על פלטפורמה של משאית, קומפקטי ומבטיח אספקת אוויר דחוס חסכונית בצריכת אנרגיה.