מדחס נייד עם מנוע חשמלי: הבחירה הטובה ביותר!

"אפס פליטה" וחיסכון ניכר בהוצאות הפעלה - כאשר ישנה אספקת חשמל זמינה, המדחס הנייד החשמלי הוא האלטרנטיבה המשתלמת ביותר.

המדחס הנייד החשמלי "אפס פליטה" הוא שקט במיוחד וחסכוני יותר מיחידות הדיזל. הוא הבחירה הטובה ביותר באתרים גדולים ובאתרים מקורים במרכזי ערים. Kaeser מוסיף עכשיו מדחס עם מנוע חשמלי בעל הספק של 15-25kW המצטרף למדחסים M27, M31 ו M50, מהסדרה Mobilair שזכתה כבר להצלחה גדולה. טווח הספיקה נע בין 2 עד ‏ m³/min‎‏ 5, בלחצים של 7 עד 14bar.

השימוש במכונות אלה מהווה יתרון מובהק בכל אזור רגיש כמו אזורי אוויר נקי או אתרי בנייה בקרבת בתי חולים. באתרי בניה גדולים, שם קיימים חיבורי חשמל זמינים, הגיוני להשתמש במדחס החשמלי. הרי בדרך כלל החשמל זול יותר מהסולר. יתרון נוסף: תחזוקת המדחס החשמלי עולה פחות מתחזוקת מדחס אחר. הדגמים החדשים מאוד נוחים לשימוש בתעשייה, למשל בבניית מנהרות או גשרים.

עם המנוע IE3 היעיל, צריכת החשמל היא מינימלית. המנוע עומד בתקן IP55 Class F בנוגע לרמת אטימות המעטפת.

המדחס החשמלי הנייד מצויד בבקר המתקדם Sigma Control Smart ובבקר Anti-Frost של Kaeser. עם הבקר Sigma Control Smart, פשוט וקל להגדיר ולכוון את הפרמטרים של ההפעלה המופיעים בתצוגה צבעונית. אם נדרש ניתן להגדיר מערכת של הפעלה/עצירה אוטומטית. בקרה Anti-Frost מספקת הגנה על כל הכלים מפני כפור וקורוזיה. ניתן גם להוסיף מצנן אחרון אם נדרש אוויר דחוס באיכות גבוהה. המשקעים נאספים במיכל נפרד למנוע כל זיהום סביבתי.

הדגמים מוצעים לבחירה בין מעטפת פוליאתילן או מעטפת מתכת, בגרסה ניידת או נייחת.

M31 Eהאיכות הידועה של Kaeser – עכשיו גם בדגמים חשמליים. גם בתנאי הפעלה סביבתיים הכי מחמירים ניתן להפעיל את המדחסים הניידים החדשים.

M31 E