בוסטרים: בוסטרים בתדר משתנה, שקטים וקומפקטיים

הבוסטרים של Kaeser מ‑22 ועד 45 kW, קיימים מעכשיו בעיצוב חדש לחלוטין: הם קומפקטיים, תופסים פחות מקום, הם שקטים יותר ויוצרים פחות ויברציות. בדגמים החדשים, מוצעת גם אופציה של בקרת תדר משתנה. שיפורים רבים נוספים כמו הקירור האופטימלי, תורמים להורדת עלויות ההפעלה והעלויות בצריכת האנרגיה.

עד עכשיו, בוסטרים במידות אלה, היו זמינים רק בגרסה רגילה ללא Sigma Frequency Control . הפונקציה של שינוי תדר מאפשרת לווסת טוב יותר את המתח בכניסה לבוסטר ביחס לספיקת המדחס במעלה הזרם. המנוע מסוגל להוריד את התדר ההתחלתי שבישומים מסוימים הוא יחסית גבוה. יישומים לא פועלים תמיד בלחץ קבוע. על כן, הבוסטר חייב לפעמים ליצור לחץ הרבה יותר גבוה מהלחץ שלמעשה היישום דורש. הפונקציה SFC מאפשרת בעקביות, להתאים את ספיקת האוויר לצרכים של המערכת. פעולה זו מפחיתה בהפרשי לחץ ובנוסף האפשרות ללחץ יתר ולדליפות גם פוחתת. כל אלה תורמים לחיסכון באנרגיה.

לחבר ולהפעיל

המראה הדינמי של העיצוב החדש אינו רק ביטוי חיצוני: הוא חוסך מקום (רק 2.3 m² על קרקע לעומת 5 m² קודם) ובזכות המיקום החכם של כל המרכיבים, טיפולי תחזוקה מתבצעים בקלות. הבוסטרים החדשים שקטים יותר אודות המארז עם המצנן המשולב והמבנה הבסיסי היוצר פחות ויברציות. לנוחיות נוספת, הם מגיעים ללקוח מוכנים לחיבור מיידי - יתרון החוסך בעלויות ההתקנה וחוסך בזמן.

מערכת בקרה משולבת

מערכת הבקרה המשולבת Sigma Control 2 עם תוכנת הניהול המיוחדת עבור הבוסטרים מבטיחה הפעלה אופטימלית ומאפשרת התחברות למערכת בקרה מרכזית דרך ה‑Ethernet. מכיוון שכל רכיב יכול לפעול בהתאמה מלאה עם רכיב אחר, התחנה השלמה משיגה ביצועים ביעילות אופטימלית. המערך השלם משתלב בסביבת התעשייה של דור 4.0.

Booster DNהדור החדש של הבוסטרים מבית Kaeser מוצגים בעיצוב חדש וקומפקטי ובתדר משתנה.