נטולי השמן החדשים של Kaeser

התרחבות במבחר המדחסים היבשים

חברת Kaeser גאה להציג את הסדרה החדשה של המדחסים הבורגיים היבשים: הסדרה "CSG-2". מכונות אלה, בעלי שתי דרגות דחיסה, בעלי הספק של 37 עד 90 kW , מספקים אוויר דחוס בספיקה של 5.4 עד 13.1 m³/min ובלחץ של 4 עד 10 bar(g) . יחד עם הסדרות הקיימות DSG-2 ו FSG-2, המדחסים היבשים של Kaeser מכסים טווח ספיקה מ‑5.4 ועד 50 m³/min וספיקה מ‑3.2 עד 50.8 m³/min עבור מכונות במהירות משתנה.

המערכות "CSG-2" הן הבחירה הטובה ביותר עבור היישומים הדורשים אוויר דחוס נטול שמן תוך יעילות רציפה. ניתן לבחור את הגרסה בקירור אוויר או בקירור מים. קיימת אופציה עם בקרת מהירות משתנה עבור יישומים בעלי דרישה של ספיקה משתנה.

בלב כל מדחס נטול שמן של חברת Kaeser עומד בלוק הדחיסה בעל שתי דרגות דחיסה. הציפוי של הרוטור “Ultra Coat”, עמיד בפני טמפרטורות של עד 300 °C . הצפוי הוכח כבעל התנגדות גבוהה בפני שחיקה ומאפשר הורדת בעלויות. לאורך שנים של הפעלה, ללא כל שינוי, הוא פועל באותה רמת ביצוע. התוצאה היא אספקת אוויר דחוס בעקביות מתמדת. במילים אחרות, כדי לספק את ספיקתו הנומינלית, המדחס יצרוך אותה אנרגיה לאחר שנים רבות של הפעלה בדיוק כמו בהפעלה הראשונה. על כן, “Ultra Coat” עוזר לשמור על עליות הפעלה כוללות לרף המינימלי. מערכת הקירור באמצעות האוויר הסביבתי שלא עולה על טמפרטורה של 45 °C , היא דרך חסכונית נוספת לקרר את המכונות.

מערכת הבקרה הפנימית "Sigma Control 2", היושבת על מחשב PC תעשייתי, מגדיל אף יותר את ההפעלה האמינה והיעילה של המערכת ”CSG-2”. מצבי בקרה לבחירה, הטיימר והפונקציה של טעינת בסיס מספקים חיסכון נוסף באנרגיה. הפרשי הלחץ קטנים יותר בזכות חיישן הלחץ האלקטרוני המדויק. זה אומר, חיסכון נוסף באנרגיה. המערכת "Sigma Control 2" מציעה גם יתרונות נוספים. המערכת המתקדמת מאפשרת דרך ממשקים מגוונים ומודולי תקשורת גמישות בהתחברות עם מערכות ניהול אוויר גלובליות. בנוסף, החיבור למערכת בקרה מרכזית ,לרשת או למערכת אבחון וניטור מרחוק כמו "Kaeser's Teleservice", מתבצע בקלות. המסך הגדול מפשט את התקשורת עם המכונה באתר ההתקנה. שמירת הנתונים והעדכונים השוטפים של התוכנה מהירים במיוחד באמצעות כרטיס זיכרון SD. ואף יותר, הוספת קורא RFID מאפשר רצף בהתערבות השירות כדי לקבל שירות איכותי בביטחון מלא. המערכת “Sigma Control 2” גם אחראית על בקרת המדחס.

כפי שניתן לצפות ממערכת אוויר דחוס מובילה כמו אלה של Kaeser, כל המדחסים מדגם "CSG-2" מצוידים במנוע IE3 הבולטים ביעילותם. הציוד הסטנדרטי כולל גם חיישנים 'PT 100' עבור המדידה והמעקב אחר הטמפרטורה של המנוע. המדחס יכול לנצל במלואו את תדר ההתנעה המקסימלי ועל כן לצמצם את זמני ההפעלה במצב סרק העולים ביוקר. יתרונות אלה, בחיבור עם יתרונות טכניים נוספים, Kaeser מקיים את אבטחת האיכות של חברה. הרוטורים בעלי שתי דרגות דחיסה מיוצרים מנירוסטה, כדי להבטיח איכות אוויר דחוס לאורך חיי שירות ארוכים במיוחד. אוויר היניקה מבוקר על ידי שסתומים בפיקוד הידראולי כך שאין צורך בהחלפת ממברנה כפי שקיים בשסתומים הפניאומטיים. על כן, קיים חיסכון בעלויות שירות וצמצום בזמני השבתת מכונה. עמעום הפולסים מקטינים את מפלי הלחץ. השימוש בחומר נטול סיבים שומר על איכותו של האוויר הדחוס ומונע את זיהום האוויר.

המדחסים מהסדרה "CSG-2" ממשיכים את המסורת בשמירה על ביצוע שקט במיוחד. באמצעות שיטות מדידה דרך המחשב – והן מהמתקדמות ביותר, נמדדים מקורות הרעש ורמות הרעש מוקטנות עד למינימום.

A-CSG-2המדחסים החדשים CSG-2 נטולי השמן הם נקיים, עמידים ויעילים.