חברת KAESER מציגה את הסדרה ASK העוצמתית

עוד יותר יעילות, עוד יותר עוצמה

חברת KAESER משיקה דור חדש של מדחסים בורגיים עם הסדרה ASK: סדרה של מדחסים קומפקטיים, חדשניים וחזקים יותר ממדחסים אחרים ברי השוואה. לא זו בלבד שאספקת האוויר גדולה יותר עם צריכת אנרגיה נמוכה יותר, הם גם מעוררי התפעלות בפשטות ההפעלה, בקלות ביצוע הטיפולים ובהתייחסות לאיכות הסביבה.

המדחסים הבורגיים מהסדרה ASK ביישומים הנייחים, הם המובילים המובהקים באותה קטגוריה. בזכות בלוק הדחיסה Sigma Profile האופטימלי, מערכת הקירור החדשנית והמנועים IE3 בעלי יעילות גבוהה, ביצועי המדחסים גבוהים ב 20% יותר מדגמים רבים ברי השוואה בשוק. הדגמים ASK מכסים טווח ספיקה מ- 0.79 ועד 4.65m³/m. הם מוצעים לבחירה עם משנה תדר ו/או עם מייבש משולב.

מערכת הבקרה Sigma Control 2 המשולבת מספקת בקרה יעילה ופשוטה. המנוע IE3 החסכוני בצריכת אנרגיה והמאוורר הרדיאלי (עם מנוע נפרד) שומרים על עלויות אנרגיה מינימליות.

הבקר החדש המשולב “Sigma Control 2” המותקן כסטנדרט, גם הוא מהווה מקור לחיסכון. הוא מספק בין היתר, בקרה אמינה על ההפעלה וניהול מדויק ויעיל בהתאמת הדרישה לצריכה. דרך ממשקים רבים, הבקר מציע גמישות גבוהה להתחבר למערכת הבקרה המרכזית Sigma Air Manager 4.0 לחיסכון נוסף באנרגיה. המערכות מתאימות ליישומים בסביבת Industrie 4.0 מכיוון שהן מצוידות בכל הממשקים הדרושים להתחברות עם הרשת Kaeser Sigma Network. הוספת קורא RFID משולב, מאפשר המשכיות במתן שירות, מגביר את האבטחה ומגדיל באופן משמעותי את איכות השירות.

הדגמים ASK בולטים בעיצובם הידידותי. כל החלקים נגישים לאפשר טיפולי תחזוקה בקלות מצד אחד של המכונה. המעטפת האקוסטית מספקת בידוד האוטם רעשים המבטיח הפעלה שקטה.

ASKעם הספק גבוה יותר, המדחס החדש ASK הוא ריכוז של עוצמה ואיכות בטווח ספיקה של 0.79 ועד 4.65m³/min ובלחץ של 5.5 ועד 15bar.